top of page

JULIEN FRANCOIS

Francois.jpg

Na de overlijding van mijn grootvader, Chevalier Albert Tricot, in 2010, trad ik toe tot de Raad van Bestuur van Royale ASCTR om de familie continuïteit te vertegenwoordigen in deze vereniging die ons zo na aan het hart ligt.

 

Het CTR en de ASCTR vormen de kern van ons familie-DNA en ik heb veel herinneringen uit mijn jeugd aan hun sportieve en recreatieve activiteiten.

 

Vandaag, en nog meer in het licht van het klimaat van onzekerheid waarmee we worden geconfronteerd, zou ik me actief willen inzetten om het werk van Dr. Houssa en Tricot voort te zetten ten gunste van sport voor minder validen.

Ik heb ervoor gekozen mijn mandaat in de Raad van Bestuur voort te zetten en ik verzeker de leden en toekomstige leden van mijn volledige betrokkenheid bij het functioneren van onze Club.

 

Op een meer persoonlijk vlak, heb ik Geschiedenis en Politieke Wetenschappen gestudeerd aan de ULB-Université Libre de Bruxelles.

 

Sinds 2016 werk ik op de Belgische Ambassade in Parijs. Ik heb achtereenvolgens functies bekleed bij de consulaire diensten, daarna bij de permanente vertegenwoordiging bij UNESCO, eVandaag ben ik medewerker van de Belgische ambassadeur in Parijs, en in het bijzonder verantwoordelijk voor sociale media en Public Relations.

logo%20simple_edited.png
bottom of page