top of page

CYCLO DANCE

BIJEENKOMSTEN EN TRAININGEN Welkom om deze discipline te ontdekken en uit te proberen.

ASCTR-dance.png
44887122314_e22e96b3ef.jpg

U wordt verwacht op de ASCTR

door Pauline MENGONI
de 1e maandag (lessen en training)
en de 3e maandag (training)

elke maand van 18:00 tot 20:30 uur
leren associëren, verbetering ... en plezier.

Cyclo-Dance heeft vele facetten en evolueert naar de ritmes van muziek en creativiteit.

Bij de ASCTR beoefenen we de Combi Cyclo-Dance die bestaat uit dansen in paar, dewelke gevormd worden door een persoon in rolstoel en een valide persoon, met als doel recreatiesport.

Bij wielerdansen zijn we partners en streven we naar gemeenschappelijke doelen: harmonieus en veilig dansen, gedeeld plezier, ontdekken van nieuwe passen en muziek.
Het is samen dat we vooruitgang boeken in deze discipline en dat we ons soms specialiseren in combinaties van passen, soms op verschillende ritmes (slow, rock, wereldmuziek ...)

De Cyclo-Dans wordt beoefend in het kader van de ASCTR, maar het openen naar buiten is het doel. Er gaat niets boven dansen op huwelijksavonden of het plezier van muziek delen.

Met de wens om een dansende toekomst bekend te maken en iedereen de kans te geven om het uit te proberen, is Cyclo-Danse aanwezig tijdens verschillende feesten en activiteiten op het CTR.

ASCTR-CYCLO (1).jpg
ASCTR-CYCLO (2).jpg

De trainingen zijn gestructureerd met een warming-up, gedetailleerde passes, een harmonieus ruimtebeheer, ... en gratis muziek.

De sectie Cyclo-Dance behoudt de doelstellingen om dans te associëren met families, vrienden en feesten ... en organiseert feestelijke tijden en bijeenkomsten om de banden die in muziek zijn gecreëerd te delen en te behouden.

Cyclo-Danse is een tijd waarin sommigen stoom afblazen en hun stress loslaten, waar het zoeken naar mooie bewegingen in het juiste tempo wordt gecombineerd met de voldoening om zichzelf in de muziek te vinden.

Cyclo-dans is een dans "apart" maar op zichzelf ... ontdekken, leren, liefhebben en nooit meer zonder kunnen!

Iedereen Welkom !

logo%20simple_edited.png
bottom of page